Декларация за поверителност

Zeilendeschepen.nl е уебсайт от Slaapschepen BV. Slaapschepen BV е отговорен за обработката на лични данни, както е посочено в настоящата декларация за поверителност.

Лични данни, които обработваме

Slaapschepen BV обработва личните ви данни, защото използвате нашите услуги и / или защото ни предоставяте тези данни сами. По-долу ще намерите преглед на личните данни, които обработваме:

Специални и / или чувствителни лични данни, които обработваме

Нашият уебсайт и / или услуга не възнамеряват да събират данни за посетители на уебсайтове, по-млади от 16 години. Освен ако нямат разрешение от родители или настойници. Въпреки това не можем да проверим дали посетителят е по-стар от 16. Затова съветваме родителите да участват в онлайн дейностите на децата си, за да се предотврати събирането на данни за деца без съгласието на родителите. Ако сте убедени, че сме събрали лична информация за непълнолетно лице без това разрешение, моля свържете се с нас чрез info@slaapschepen.nl, ще премахнем тази информация.

За каква цел и на каква основа обработваме лични данни

Slaapschepen BV обработва личните ви данни за следните цели:

Колко дълго съхраняваме лични данни

Slaapschepen BV не съхранявайте личните си данни за по-дълго, отколкото е строго необходимо за постигане на целите, за които се събират вашите данни.

Споделяне на лични данни с трети страни

Slaapschepen BV не продава вашата информация на трети страни и ще я предоставя само ако това е необходимо за изпълнението на нашето споразумение с вас или за спазване на правно задължение. Ние сключваме споразумение за обработка на данни с компании, които обработват вашите данни от наше име, за да гарантираме същото ниво на сигурност и поверителност на вашите данни. Slaapschepen BV остава отговорен за тези процеси.

„Бисквитки“ или подобни техники, които използваме

Slaapschepen BV използва функционални, аналитични и проследяващи бисквитки. Бисквитката е малък текстов файл, който се съхранява в браузъра на вашия компютър, таблет или смартфон, когато за първи път посещавате този уебсайт. Slaapschepen BV използва бисквитки с чисто техническа функционалност. Те гарантират, че уебсайтът работи правилно и че например предпочитаните от вас настройки се запомнят. Тези „бисквитки“ също се използват за правилното функциониране на уебсайта и за оптимизирането му. Освен това поставяме „бисквитки“, които проследяват поведението ви на сърфиране, така че да можем да предложим персонализирано съдържание и реклами. При първото ви посещение на нашия уебсайт, ние вече ви информирахме за тези бисквитки и поискахме вашето разрешение да ги поставим. Можете да се откажете от „бисквитките“, като настроите интернет браузъра си така, че да не съхранява повече „бисквитки“. Освен това можете също да изтриете цялата информация, която преди това сте запазили чрез настройките на браузъра си. Вижте обяснение: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

На нашия бисквитка изявление намерете списък с бисквитки, които използваме.

Преглеждайте, променяйте или изтривайте данни

Имате право да преглеждате, коригирате или изтривате личните си данни. Освен това имате право да оттеглите съгласието си за обработка на данни или да възразите срещу обработката на личните ви данни Slaapschepen BV и имате право на прехвърляне на данни. Това означава, че можете да ни изпратите искане да изпратим личните данни, които държим за вас, в компютърен файл на вас или на друга организация, спомената от вас. Можете да изпратите заявка за достъп, корекция, изтриване, прехвърляне на данни от личните ви данни или искане за оттегляне на вашето съгласие или възражение за обработката на личните ви данни на info@slaapschepen.nl, За да сме сигурни, че искането за проверка е направено от Вас, ние Ви молим да изпратите копие от вашето доказателство за самоличност с искането. Направете това копие на вашата паспортна снимка, MRZ (машинно четима зона, лента с номера в долната част на паспорта), номер на паспорт и граждански номер на услугата (BSN) черен. Това е, за да защитите личната ви информация. Ще отговорим на Вашето искане възможно най-бързо, но в рамките на четири седмици. Slaapschepen BV би желал също така да посочи, че имате възможност да подадете жалба до националния орган за защита на данните, нидерландския орган за защита на данните. Това е възможно чрез следната връзка: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Как защитаваме личните данни

Slaapschepen BV приема сериозно защитата на вашите данни и предприема подходящи мерки за предотвратяване на злоупотреби, загуба, неоторизиран достъп, нежелано разкриване и неоторизирани промени. Ако смятате, че данните ви не са правилно защитени или има признаци за злоупотреба, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти или чрез info@slaapschepen.nl.

Информация за контакт

Slaapschepen BV
Чадердък 36,
9088 CC Wirdum
Телефон: + 31 (0) 517 234 234
Електронна поща: info@slaapschepen.nl
уебсайт: https://slaapschepen.nl

Последна актуализация на 23 през май 2018